Ki aktiválja a kártyámat?

A Klubkártyát kétféleképpen lehet aktiválni. Ha már regisztráltál, és azt jelölted meg, hogy még nincs Klubkártyád, akkor Te magad nem tudod aktiválni. Ebben az esetben, amikor a rendelőben később átveszed a kártyát, a recepción az asszisztensünk automatikusan aktiválja azt.

Ha még nem regisztráltál, de már Nálad van a Klubkártya, akkor a regisztráció során add meg annak számát és sikeres regisztráció esetén azonnal aktiválódik.

Hol lehet feliratkozni a hírlevélre?

A hírlevélre csak akkor tudsz feliratkozni, ha már regisztráltál. 

Regisztráció után jelentkezz be. Ekkor a felső menüsorban megjelenik a "Hírlevél" menüpont. Ott bármikor fel-, vagy leiratkozhatsz.

Hány karakteres legyen a jelszó?

A rendszer minimum 6 karaktert tartalamzó jelszót igényel. Ezt később bármikor megváltoztathatod "Az Én Klubkártyám" menüpontban a "Személyes adatok kitöltése" gomra kattintva.

Hogyan működik a kártyaszám?

Ha még nincs kártyád:

Akkor is regisztrálhatsz, ha még nincs kártyád. Ilyenkor ideiglenes kártyaszámot ad neked a rendszer, ezt Te nem tudod módosítani. A tényleges műanyag kártyát a fogászatban veheted át, kollégánk ott helyben fogja aktiválni Neked, így a kártyaszám is automatikusan módosul.

Ha már van kártyád:

Figyelj arra, hogy minden számot megadj regisztrációkor, mintha bankkártya-, vagy bankszámla számot adnál meg, tehát, ha a a kártyaszámod elején 0 szerepel, azt is írd be.

Miért kell megadnom telefonszámom?

A rendszerünk az e-mail címed, a neved és a telefonszámod alapján tudja megállapítani, hogy jártál-e már fogászatunkban. Ha itt nem azt a számot adod meg, amit a fogászattal való kapcsolattartásra szoktál használni, akkor egy munkatársunk fel fog hívni, hogy megerősítse személyedet, hogy a rendszer automatiksan tudja számolni a jóváirandó pontjaidat. Ha nem adsz meg telefonszámot, akkor e-mailben fogjuk a telefonszám megerősítését kérni.

Miért kell megadnom az email címem?

A regisztrációhoz e-mail cím szükséges. Erre az e-mail címre fognak érkezni az értesítéseid pont jóvírásokról, illetve jelszó csere esetén. Ha lehet, egy gyakran használt e-mail címedet add meg, mivel a Klubkártyával, a nyereményekkel, játékokkal kapcsolatos információk, is erre a címre érkeznek majd.

A rendszer az e-mail címed, a neved, és a telefonszámod alapján tudja megállapítani, hogy jártál-e már a fogászatunkban. Ha itt nem azt a címet adod meg, amit a fogászattal való kapcsolattartásra szoktál használni akkor egy munkatársunk fel fog hívni, hogy megerősítse személyedet, hogy a rendszer automatiksan tudja számolni a jóváirandó pontjaidat.