Miért nem tudok barátot meghívni, vagy kupont beváltani?

Amíg Klubkártyád nem aktív, addig sajnos nem tudod meghívni barátaidat, és kupont sem tudsz majd beváltani. Mielőbb gyere el fogászatunkba és vedd át a kártyádat, hogy ott helyben aktiváljuk!

Hogyan tudom meghívni a barátaimat?

Ha tetszik Neked a Forest & Ray Klubkártya programja, akkor extra pontokért hívd meg barátaidat, ismerőseidet is! Ehhez nincs más dolgod, mint aktiválni a Klubkártyádat. Ha ez megtörtént, akkor az "Én Klubkártyám" menüpontban kattints a "Hívd meg ismerőseid!" feliratra. Itt add meg annak az ismerősödnek az email címét, akit meg szeretnél hívni. Mi erre a címre küldünk majd neki egy levelet, amiben a megadott linkre kattintva regisztrálhat.

Miért töltsem ki a személyes adataimat?

Ha regisztrációd eléri a 100%-ot, vagyis minden adatodat kitöltöd, extra pontokat írunk jóvá a kártyádon.

Miért hívjam meg a barátaimat?

Ha tetszik a Forest & Ray Klubkártya rendszere, akkor hívd meg barátaidat is! Minden barátod, ismerősöd regisztrálása után extrapontokat írunk jóvá a kártyádon.

Meghívtam a barátaimat, mikor kapok ezért pontot?

Ha meghívod egy barátodat a Kulbkártya rendszerünkbe, kiküldünk nekik egy levelet, amiben a megfelelő linkre kattintva beregisztrálhatnak.

Ha véletlenül kitörtölnék ezt a levelet, akkor sincs ok az aggodalomra, ugyanis ha valaki olyan e-mail címmel regisztrál, amit te már korábban megadtál nekünk, akkor a te ajánlásodnak fogjuk venni a regisztrációt.

Pontot tehát csak akkor írunk jóvá a kártyádon, ha az ismerősöd regisztrál. Amikor ez megtörténik, Neked is küldünk róla egy levelt és automatikusan jóváírjuk pontjaidat a kártyádon.